Baby friendly Nursing necklaces and accessories from madebyHazel

Hur madebyHazel började!

Fick du också en bebis som aldrig släpper taget om din hals?

Här med!

Jag heter Hazel, ansiktet bakom madebyHazel. För mig började den här resan när jag blev mamma. Min bebis hade alltid en hand innanför min tröja, höll i min örsnibb och stoppade alltid mina halsband i munnen (han gör det fortfarande).

Så jag slutade med smycken, men kände samtidigt att jag tappade mig själv.

Det var ju bara tvunget att finnas en lösning! Amningshalsband stavades det, men jag hittade inga snygga OCH hållbara.

Så jag slutade ekorrhjulet för att göra det jag mest älskar: snyggt & ekovänligt mode. Jag ville skapa ett ärligt varumärke som sätter hållbart mode först och prioriterar våra barns framtid. Som tänker på implikationerna av det vi köper. Skapa individuella produkter som är snälla mot planeten!

Om du läst såhär långt, håller du nog med <3

xoxo madebyHazel

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.